In Amerika wordt er erg veel gedaan om groene energie op te wekken, maar hoe wordt dit geregeld door de overheid?

News

In Amerika wordt er erg veel gedaan om groene energie op te wekken, maar hoe wordt dit geregeld door de overheid?

Er is een State Climate & Energy Program dat is ontworpen om staten te helpen bij het ontwikkelen van programma’s en procedures om de energiekosten te verminderen, de volksgezondheid en de luchtkwaliteit te verbeteren en om te helpen bij het bereiken van staatsspecifieke ontwikkelingsdoelen.

In 2012 heeft orkaan Sandy de elektriciteitsproductie en -distributie gedomineerd door fossiele brandstoffen, waardoor miljoenen mensen in New York en New Jersey geen stroom meer hebben. Echter, duurzame energieprojecten in het noordoosten hadden de mogelijkheid om orkaan Sandy te doorstaan met een minimale verstoring van de dienstverlening of schade. Een dergelijke diverse vergelijking van de effecten van deze grote storm is zeer indrukwekkend.

Wind- en zonne-energiesystemen zijn veerkrachtiger en betrouwbaarder

Ze zijn minder gevoelig voor grootschalige uitval omdat ze modulair en gedistribueerd zijn. Verspreide systemen zijn verspreid over een zeer groot gebied, zodat een zwaar weer op één locatie de stroomtoevoer naar een hele regio niet zal onderbreken. Modulaire systemen bestaan uit talrijke windturbines of zonnepanelen. Een zonnepaneel is een paneel dat ontworpen is om de zonnestralen te absorberen als energiebron voor het opwekken van elektriciteit of verwarming. Meer weten om dit gratis te regelen? Bekijk dan alle mogelijkheden om overstappen energie snel te regelen.

Het is duidelijk dat door de opwarming van de aarde er een verhoogd risico is op meer verstorende gebeurtenissen en stormen in de toekomst. Het is aangetoond dat hernieuwbare energiebronnen in deze weersomstandigheden veerkrachtiger zijn dan bronnen die door fossiele brandstoffen worden gedomineerd, zoals steenkool, aardgas en kerncentrales. Natuurlijk zijn deze veranderingen dramatisch en vereisen ze een veel andere en vooruitstrevende manier van denken om succesvol te zijn. We moeten samenwerken om onze staten te beschermen tegen catastrofale gebeurtenissen die levensbedreigende stroomstoringen veroorzaken en leiden tot hogere dodentol.

Hoe kunnen we energie bekijken via het internet, en waarom is groene energie belangrijk

Het lijkt erg belangrijk dat we nu aandacht besteden aan de professionals en ons zorgen maken over het feit dat de staten waarin we leven vooruitstrevend genoeg zijn om te beginnen met het doorvoeren van veranderingen om het hoofd te bieden aan de mogelijke gevaarlijke opwarming van de aarde die we in de toekomst kunnen ervaren en er zeker van te zijn dat onze staatsvertegenwoordigers hetzelfde vooruitstrevende denken hebben om die veranderingen te bereiken die nodig zijn voor onze persoonlijke bescherming en de bescherming van onze planeet. Ik denk dat het nu tijd is voor de serieuze beslissingen. Wil je meer weten? Lees dan deze pagina door.

Back To Top