Verkopen van auto’s

Waar op letten bij verkoop auto

Verkopen van auto’s

Auto’s verkopen, maar de voorraden zijn op

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s trekt weer aan in de regio, maar het toegenomen consumentenvertrouwen verergert een ander probleem – aanbod.

Autofabrieken over de hele wereld sloten maandenlang tijdens de coronaviruscrisis, maar autodealers bleven auto’s verkopen, zij het in lagere aantallen. Nu de verkopen deze maand weer stijgen, worden lokale dealers geconfronteerd met uitgeputte voorraadniveaus.

Auto verbruik

‘We zien een groter consumentenvertrouwen en mensen beginnen zich veiliger te voelen’, zei Taylor. ‘Juni was tot nu toe fenomenaal. En de prikkels zijn geweldig, dus we zijn optimistisch.’ verbruik auto is niet weinig.

‘Aan het eind van de maand zouden we 125-150 auto’s moeten hebben [bij Grogan’s Towne] als er geen problemen zijn’, zei Amrhein. ‘Zolang we 20 of 25 per week krijgen, komt het wel goed.’

Het gebrek aan veilingen eiste ook zijn tol op de kavels van de heer Amrhein. Hij koopt meestal ongeveer 100 auto’s per maand. Na in april 400 gebruikte auto’s te hebben gehad, is dat aantal gedaald tot 170.

Dagwaarde van een auto

“Zodra ze opengaan, zijn we van plan veel te kopen zolang de markt niet gek is geworden, maar waarschijnlijk willen veel andere mensen ook kopen”, zei de heer Amrhein. oude auto dagwaarde daalt niet.

De heer Taylor zei dat zijn dealership in goede staat verkeert met inventaris, hoewel bepaalde populaire modellen – zoals de SUV’s Kia Telluride en Hyundai Palisade – moeilijker op voorraad te houden zijn.

“Onze Kia Forte is gemaakt in Mexico en er zijn wat problemen geweest, maar Kia en Hyundai hebben goed werk geleverd door ons van voldoende voorraad te voorzien”, zei hij. ‘Ze maken zich een beetje zorgen over de zomer, maar we hebben het behoorlijk goed gedaan.’

 

Back To Top