Waar kan je de auto theorie leren?

Theorie auto leren online

Waar kan je de auto theorie leren?

De stad Tshwane heeft de FF Ribeiro Clinic in het winkelcomplex Sammy Marks Square in het CBD tijdelijk gesloten nadat twee medewerkers positief waren getest op Covid-19.Woordvoerder Selby Bokaba zei dat de sluiting het resultaat was van een robuust screening- en testprogramma dat de stad was begonnen voor haar frontlijnpersoneel.

‘Alle andere patiënten worden gescreend, de kliniek wordt afgeschaft en de patiënten worden doorverwezen naar de dichtstbijzijnde klinieken. Patiënten hebben retourdata gekregen voor vervolgconsult. ” verkeersborden voorrang is belangrijk.

Examen auto theorie

Hij zei dat de medewerkers dagelijks geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen droegen en dat hun voorraad voortdurend werd gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het frontpersoneel altijd werd beschermd.

Bokaba zei dat de geïnfecteerde medewerkers waren getraind in correct gebruik van de apparatuur en in de ziekte.

“De buitenkant van de klinieken van de stad wordt dagelijks schoongemaakt vanwege het coronavirusrisico. De kliniek wordt weer gedesinfecteerd en blijft twee dagen gesloten.

Er zal ook begeleiding en ondersteuning worden geboden aan getroffen personeelsleden om hen te helpen zichzelf te isoleren volgens gemeentelijke protocollen. theorie auto leren is nodig. “De stad heeft een uitgebreid Covid-19-beheerplan voor de werkplek dat wordt ondersteund door deskundig geadviseerde protocollen en richtlijnen.

“We zullen alle voorzorgsmaatregelen blijven nemen om ons belangrijkste bezit – onze waardevolle medewerkers en onze bewoners – die naar ons opkijken voor een toegewijde en professionele service te beschermen. “We doen een beroep op alle belanghebbenden om met ons samen te werken terwijl we gezamenlijk de pandemie aanpakken om de verspreiding binnen de hoofdstad te minimaliseren en te bestrijden.”

Back To Top