Waar een zorgverzekering afsluiten?

Waar zakelijke verzekering afsluiten

Waar een zorgverzekering afsluiten?

Leraren op openbare scholen in New Jersey en bepaalde gepensioneerde leraren zullen binnenkort goedkopere ziektekostenverzekeringsopties aangeboden krijgen, nadat gouverneur Phil Murphy woensdag een wetsvoorstel heeft ondertekend waarin in wezen de impopulaire veranderingen in de voordelen die bekend staan ​​als hoofdstuk 78 worden ontrafeld.

De verhuizing, een onderhandeling tussen de voormalige rivalen van de senaatsvoorzitter Stephen Sweeney en de machtige lerarenvakbond van de New Jersey Education Association, zal naar schatting de staat en de leden miljoenen dollars per jaar besparen door de premies te verlagen en de kosten te verlagen door een nieuw plan aan te bieden dat beperkt is tot New Zorgverleners in Jersey. De wetsvoorstellen gingen unaniem over in beide kamers van de wetgevende macht.

Het belang van een aov

Gouverneur Phil Murphy spreekt op woensdag 1 juli 2020 op Union High School, voordat hij Chapter 78-hulp ondertekent om openbare leraren een goedkopere ziekteverzekering te bieden. aov vergelijken kosten voor goedkoop verzekeren.

Delgado vertelde enkele voorbeelden: een leraar verdiende in 2012 $ 1.567 aan nettoloon. ‘Snel vooruit naar 2017 verdiende hij $ 1.472’, zei Delgado. ‘Dat is de impact van hoofdstuk 78.’

Leden van NJEA betalen momenteel 3% tot 35% van hun premie, afhankelijk van hun plan en salaris, aldus de vakbond. De vakbond vertegenwoordigt meer dan 125.000 leraren in de staat.

Zakelijke verzekeringen

“Een wet die onze leden uiteindelijk pijn heeft gedaan, ons beroep heeft aangetast en zelfs het openbaar onderwijs van de hoogste kwaliteit in deze staat heeft bedreigd”, zei Marie Blistan, de president van de NJEA. “Maar we kregen niet alleen verlichting voor onze leden, maar we hebben het zo gedaan dat onze openbare scholen, met hun budgetten die zo uitdagend zijn als altijd, een hulp zullen zijn. ”

“Dat is echt geld en echte verandering en echte impact voor de mensen”, zei Assembly Speaker Craig Coughlin, D-Middlesex. “Schoolsystemen kunnen de onroerendgoedbelasting verlagen of meer investeren in openbaar onderwijs.” bav verzekering kosten vergelijken om redelijk te betalen

Deze cijfers zijn afhankelijk van het aantal docenten dat zich inschrijft voor een van de twee nieuwe plannen; een niet-partijgebonden wetgevende analyse wees uit dat de geschatte kosten “onbepaald … zijn omdat migratie niet voorspelbaar is”.

Back To Top